2013-02-08

3ª REUNIÓ CSLC A ST. PAU 6/2/13

Barcelona 6 de febrer de 2013
ACTA Nº 2
COMISSIÓ COMUNICACIÓ I DIFUSSIÓ – COMISSIÓ ACCIONS DE LA COORDINADORA LABORAL DE CENTRES SANITARIS DE CATALUNYA


S’inicia la reunió a les 11:20 als locals sindicals del H. Sant Pau .

 A la reunió hi ha representants de: CE Sant Joan de Reus, FAPIC Consorci Sanitari del Garraf, CE CAMEM Primària Baix Empordà, CCOO Hospital de Palamós, CCOO Sant Joan de Dèu, CATAC i CGT H. Vall d'Hebron, CATAC Can Ruti, CE H. Moises Broggi, CE Consorci Sanitàri Integral H. Gral Hospitalet, CE Parc Taulí, CE UDIAC, Primària Metropolitana, CE H. Viladecans.
1- S’aprova per unanimitat l’acta numero 1, sense cap esmena
.2- S’aprova seguir recollint signatures contra les retallades fins el dia 28 de febrer
.3- S’aprova lliurar al Parlament de Catalunya, en dia de plenari (dimecres ó dijous), les signatures recollides sense fixar, pel moment, cap data en concret
4- S’aprova convocar l’assemblea de la Coordinadora Laboral de Centres Sanitaris de Catalunya (en endavant CLSC), pel proper dia 13 de febrer de les 11h fins les 13h30m al Saló d’Actes del Hospital de Sant Pau de Barcelona.
5- S’aprova convocar els mitjans de comunicació a una roda de premsa el mateix dia 13 de febrer, a l’assemblea, per presentar la CLSC constituida el passat dia 16 de gener i llegir el Manifest de la mateixa
.6- Es decideix fer l’assemblea a l’Hospital de Sant Pau, de forma excepcional, per la premura de temps i per facilitar l’assistència de tots els representants inscrits tot i que es reitera que les properes assemblees o reunions siguin itinerants, en d’altres centres sanitaris del país.
7- S’aprova fer un comunicat/convocatòria als centres inscrits i fer difusió per aplegar més companys del sector
.8- S’aprova que la CLSC tingui portaveus rotatoris i que pel proper dia 13 de febrer, Àngels (St. Pau) farà l’acta de l’assemblea, Pep (Metropolitana Nord) farà la presentació de la CLSC a la premsa juntament amb Noemí (Vall d’Hebrón) i Jordi o Rafa (Sant Joan de Reus) llegiran el Manifest. Antonio (Moisès Broggi) moderarà l’assemblea.
9- L’ordre del dia de l’assemblea serà :
-Presentació dels portaveus, senyalant el caràcter rotatiu del càrrec.
-Presentació de la CLSC, necesitat i propòsits de la mateixa.
-Presentació del Manifest aprovat per la CLSC als mitjans informatius.
-Informació de les reunions de les comissions de difusió i acció.
-Convocatòries d’accions de la CLSC.
-Torn de paraules.
-Votació d’accions a emprendre per la CLSC.
-Informacions diverses

10- S’aprova que Judith i Mª José (Sant Pau) en representació de la CLSC vagin a la reunió del divendres 8 de febrer, convocada a l’Ateneu Rebel de Poblesec per informar de la
creació de la CLSC i preparar els actes previstos pel dia 23-02-2013 contra les retallades en els Serveis Públics.

11- S’aprova convocar com a CLSC una concentració el proper dia 17 de febrer a les 12h a la Plaça de Catalunya en defensa dels drets d’usuaris i treballadors a la salut i per una sanitat pública, de qualitat, gratuïta i per a tothom coincidint amb la Marea Blanca proposada arreu, des d’altres comunitats de l’estat espanyol i adherint-se a la manifestació que, a partir d’aquella hora, proposa la Plataforma sindical unitària.
12- S’aprova fer cartells com a CLSC, per distribuir a cada centre per difondre la convocatòria de la concentració anterior i una pancarta que ens identifiqui com Coordinadora Laboral Sanitaria de Catalunya.
13-Aquestes dues comissions mostren un interès comú, per sumar esforços en pro de la lluita contra les retallades i les supressions de drets dels treballadors i així ho manifesten els presents en cada reunió convocada.

Es dona per acabada la reunió a les 13h 40m.
Salutacions a totes i a tots