2011-04-11

Crida a participar en les mobilitzacions a Barcelona contra les retallades a la sanitat Concentracions el 13 i 14 d’abril

Des de la Federació de Sanitat de la CGT de Catalunya fem una crida a totes les seccions sindicals de la CGT del sector de la sanitat perquè participem en les següents convocatòries previstes a Barcelona:

* 1) El dimecres 13 d’abril de 17 a 20 hores, Concentració en el Passeig de Colom (plaça del Portal de la Pau).

Convoca : INDIGNATS (no a les retallades en la Sanitat). Aquest grup ha sorgit a través del face-book de forma espontanea i autònoma, al marge dels sindicats, sobretot al marge dels sindicats majoritaris (CCOO I UGT) per la desconfiança que inspiren per la seva posició de col·laboració i indefinició, en altres casos, amb les polítiques privatizadoras, de deteriorament i de retallades que es estan aplicant en la sanitat pública catalana des de fa temps. Polítiques executades per partits en teoria de diferent signe (tripartit, ciu). A aquesta convocatòria ens adherim com treballadors i usuaris, sense sigles, pancartes… identificatives com organització. A més, els oferim com organització el nostre suport jurídic, logístic, etc, que puguin necessitar.

* 2) Concentració dijous 14 d’abril a les 18 hores, en la plaça de Sant Jaume.

Convoca: CC.OO, UGT i CATAC en defensa dels serveis públics. Hem quedat amb els companys d’ensenyament de la CGT i possiblement també amb els companys d’Administració Pública de la CGT, a les 17:45 hores en la plaça Ramon Berenguer (Via Laietana) per a anar amb seguici propi com CGT, amb les nostres banderes, adhesius i fulles informatives com forma de diferenciar-nos dels sindicats majoritaris.